Itse tehty ketsuppi

16.4.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itse tehty ketsuppi

Ainekset

6 annosta
1 5 kypsää tomaattia
2 1 pieni sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl oliiviöljyä
5 3 rkl tomaattisosetta
6 1,5 rkl punaviinietikkaa
7 3 rkl fariinisokeria
8 0,25 tl cayennenpippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 65 g
Proteiinia 1 g 6 g
Rasvaa 3 g 16 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 305 1829
Energiaa kcal 73 437

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kaikki ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia. Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

© SOK
Avainsanat: tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5