Itämainen tikkuliha

21.10.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen tikkuliha

Itämaiseen tapaan maustettu liha maistuu riisin tai nuudelien kanssa. Katso myös video inkiväärin käsittelystä.

Ainekset

1 400 g porsaanlihasuikaleita
2 1 rkl rypsiöljyä
3 1 rkl seesamiöljyä
4 pala tuoretta inkivääriä
5 1 valkosipulinkynsi
6 3 rkl makeaa soijakastiketta
7 1 rkl hunajaa
8 pala purjon vihreää osaa
9 0,25 - 0,5 punaista chiliä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 23 g
Proteiinia 77 g
Rasvaa 92 g
Kuitua 1 g
Energiaa kJ 5122
Energiaa kcal 1224

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: seesamiöljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihat öljyissä pannulla. Raasta joukkoon hieman inkivääriä ja valkosipulia. Sekoita pannulle soijakastike ja hunaja. Leikkaa purjon vihreästä osasta ja halkaistusta chilistä ohuen ohuita suikaleita. Nostele suikaleet lihan joukkoon.

Tarjoile riisin tai nuudeleiden kera.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5