Helppo lohiseljanka

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo lohiseljanka

Ainekset

4 annosta
1 400 g lohifileetä
2 pala purjoa
3 2 valkosipulinkynttä
4 2 porkkanaa
5 2 lehtisellerinvartta
6 1 rkl oliiviöljyä
7 1 prk tomaattimurskaa (400 g)
8 8 dl kalalientä
9 2 laakerinlehteä
10 0,5 tl suolaa
11 1 tl timjamia
12 2 rkl sitruunamehua
13 1 maustekurkku

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 44 g
Proteiinia 22 g 88 g
Rasvaa 21 g 85 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 356 5426
Energiaa kcal 324 1297

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohi kuutioiksi. Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi porkkanat ja lehtisellerit. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, ja keitä vielä noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon lohikuutiot, sitruunamehu ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kuutioitu kurkku.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5