Hedelmäinen ohratto

21.3.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmäinen ohratto

Ainekset

4 annosta
1 2 dl esikypsennettyjä kokonaisia ohrasuurimoita
2 1 l kasvislientä
3 1 pieni sipuli
4 1 rkl rypsiöljyä
5 1 hapan omena
6 6 - 8 kuivattua aprikoosia
7 3 rkl pinjansiemeniä
8 1 tl rosmariinia
9 1 appelsiinin puristettu mehu
10 ripaus suolaa
11 ripaus rouhittua mustapippuria
12 3 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 167 g
Proteiinia 8 g 32 g
Rasvaa 12 g 47 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 288 5150
Energiaa kcal 308 1231

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä ohrasuurimot kypsiksi kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi sipuli ja omena. Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää omenat ja paista hetki, kunnes omenat saavat hieman väriä.

Nosta pannu syrjään ja paloittele joukkoon aprikoosit. Lisää pannulle pinjansiemenet ja rosmariini. Valuta ohrasuurimot ja sekoita lämmin hedelmäseos joukkoon. Mausta appelsiinimehulla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5