Gluteeniton vispipuuro

17.2.2005
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Gluteeniton vispipuuro

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 1,5 dl maissiryynejä
3 0,25 tl suolaa
4 1 - 1,5 dl sokeria
5 3 dl marjoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 155 g
Proteiinia 2 g 8 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 720 2880
Energiaa kcal 172 688

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaihe 1Lisää maissiryynit suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen.Vaihe 2Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.Vaihe 3Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Jos käytät makeita marjoja, riittää pienin sokerimäärä.Vaihe 4Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: vispipuuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5