Fenkoli-varsisellerisalaatti

25.1.2017
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fenkoli-varsisellerisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 fenkoli
2 3 varsisellerin vartta
3 70 g saksanpähkinöitä
4 200 g fetajuustoa
5 persiljaa
Kastike
1 0,5 verigreippiä
2 1 rkl oliiviöljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus mustapippuria
5 ripaus sokeria
6 pari tippaa tabascoa, halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 41 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 28 g 111 g
Kuitua 8 g 32 g
Energiaa kJ 1 414 5658
Energiaa kcal 338 1352

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi fenkoli ja selleri. Laita jääveteen rapeutumaan. Kuutioi juusto. Murskaa pähkinät ja paahda niitä hetki kuivalla pannulla. Valuta kasvikset ja sekoita salaattiainekset keskenään. Purista greipistä mehu. Sekoita kastike ja lisää salaattiin.

Teksti:
Kuvat: Ofer Amir
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5