Curry-kanakeitto

20.2.2005
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Curry-kanakeitto

Ainekset

4 annosta
1 400 g broilerinsuikaleita
2 1 omena
3 0,5 pientä purjoa
4 1 rkl öljyä
5 1,5 tl currya
6 3 rkl vehnäjauhoja
7 1 l vettä
8 2 kanaliemikuutiota
9 1 pussi (200 g) pakastemaissia
10 1 punainen paprika
11 0,25 tl cayennenpippuria tai chilijauhetta
12 4 rkl ranskankermaa tai smetanaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 100 g
Proteiinia 27 g 108 g
Rasvaa 10 g 41 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 1 271 5084
Energiaa kcal 304 1215

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista broilerisuikaleet ja nosta ne syrjään. Leikkaa kuorittu omena ja pesty purjo pieniksi kuutioksi ja kuullota niitä hetken öljyssä. Lisää curry sekä vehnäjauhot ja anna hetken aikaa kypsyä.Kaada päälle vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää maissinjyvät, paloiteltu paprika sekä broilerisuikaleet ja mausta ripauksella chiliä.Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää ranskankerma tai smetana ja anna kiehahtaa. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5