Bortskeitto

12.8.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Bortskeitto

Ainekset

4 annosta
1 500 g keräkaalia
2 2 punajuurta
3 3 porkkanaa
4 1 palsternakka
5 1,5 l vettä
6 2 kasvisliemikuutiota
7 2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
8 1 prk smetanaa
9 2 rkl juoksevaa hunajaa
10 1 dl mauste- tai suolakurkkukuutioita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 101 g
Proteiinia 4 g 15 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 964 3856
Energiaa kcal 230 922

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja suikaloi kaali. Pese, kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ja palsternakka.

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot, paloitellut kasvikset ja balsamiviinietikka. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku.

Tarjoa smetanan, hunajan ja maustekurkkukuutioiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5