Appelsiininen paahtovanukas

26.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiininen paahtovanukas

Ainekset

4 annosta
1 2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 1 dl maitoa
3 0,5 dl appelsiinimehua
4 3 keltuaista
5 0,75 dl sokeria
6 1 appelsiinin raastettu kuori

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 80 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 211 4844
Energiaa kcal 290 1158

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kuten tavallinen. Keitä kerma, maito ja appelsiininmehu kattilassa. Lisää raastettu appelsiininkuori. Jäähdytä. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Lisää kermaseos vaahtoon siivilän läpi ja annostele vuokiin. Kypsennä uunissa oheisen ohjeen mukaan.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: appelsiini vanukas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5