Appelsiini-banaanikiisseli

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiini-banaanikiisseli

Ainekset

4 annosta
1 3 dl appelsiinimehua
2 3 dl vettä
3 0,5 dl sokeria
4 2 kanelitankoa
5 1 appelsiini
6 2 rkl perunajauhoja
7 1 iso banaani

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 33 g 132 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 604 2414
Energiaa kcal 144 577

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja kanelitangot ja anna kiehua hiljalleen hetken aikaa. Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja lisää seos kattilaan ohuena vanana. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja nosta kattila liedeltä, kun kiisseli on pulpahtanut pari kertaa.

Kuori ja paloittele appelsiini pieniksi paloiksi ja lisää palat kattilaan. Viipaloi banaanit kiisselin joukkoon. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota pinnalle sokeria.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5