Apulanta asuntomessuilla: Arvaatko, kumpi stailasi söpömmin – Toni vai Sipe?

27.6.2018
1 arviota
Lastenhuone

Tältä näyttää talon lastenhuone, joka suunniteltiin 5-vuotiaalle tytölle.

Porin Asuntomessuilla pääsee vierailemaan harvinaisessa kodissa. Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen suunnittelivat taloon kaksi huonetta.

Kodin Terra -talo by Prisma feat Apulanta on nelihenkiselle Santalan perheelle suunniteltu messutalo (kohde 25). Sisustuksen sekä kaluste- ja pintamateriaalisuunnittelun on laatinut sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi, mutta Apulannan Toni Wirtanen sekä Sipe Santapukki stailasivat talon kaksi huonetta.

Toni Wirtanen otti käsittelyynsä talon alakerran kirjaston, josta on tulossa perheen rento oleskelutila. Toni on suunnitellut tilasta tummanpuhuvan, vintage-henkeä huokuvan kirjaston. Siellä voi istahtaa lekottelemaan rennoille, ruskeille nahkanojatuolille. Tilan sisutuksessa on myös vintagekirjahyllyjä.

Kirjastohuone

Tonin suunnittelema kirjastohuone.

Sipe sen sijaan on tarttunut rock-miehelle ehkä hieman epätyypilliseen haasteeseen: pienen 5-vuotiaan tytön huoneen suunnitteluun.

Tummanpuhuvan punk-estetiikan sijaan huone on värikäs, leikkisä ja elämäiloa huokuva lastenmaailma, jossa luonto näkyy jättisuurina eläintapetteina. Vastapainoa kokonaisuuteen tuovat iloiset värit ja kierrätyskalusteet.

Perheen tytöt lastenhuoneessa

Santalan perheen tytöt Aino (vas.) ja Aada uudessa lastenhuoneessa.

Porin Asuntomessujen sisustusprojektissa on kyse S-ryhmän ja Apulannan yhteistyöstä. 

Asuntomessut Porissa avoinna 6.7.–5.8.2018 joka päivä klo 10–18. Luvassa ohjelmaa kaikenikäisille.

LUE LISÄÄ:

Teksti
Kuvat Johanna Lehtinen
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5