Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Emilia Pikkarainen, simmare och Marks & Spencers samarbetspartner.

Emilias val

Teksti:
Tomi Ronkainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.9.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Tävlingssimmaren Emilia Pikkarainen gläds över Marks & Spencers breda sortiment.

"Jag är estetiker och mode är mycket viktigt för mig. Trots min livliga läggning tycker jag inte om avvikande och spektakulära plagg. Jag till­talas av vackra kläder med "flickig" framtoning.

Jag samarbetar med Marks & Spencer i Finland inom segmentet marknadsföring, vilket innebär att jag presenterar deras vardags- och festkläder i olika sociala medier och att jag representerar företagets stil vid olika tillfällen. Jag är glad att Marks & Spencer, som jag känner till från tidigare, nu har landstigit också i Finland. Jag tilltalas av Marks & Spencers mångsidiga kollektion som omfattar något för alla smaker. M&S erbjuder en lång rad vackra plagg och klassiska brittiska kläder som helt saknas i andra konfektionsföretags sortiment. Jag väljer de moderna och aktuella plagg som tilltalar mig mest.

Min huvudsyssla är simning. Jag strävar efter att slå nya personliga rekord vid OS i Rio nästa sommar då jag är i den bästa prestationsåldern. När jag simmar tänker jag inte på mode och kläder, men efter passet vill jag göra mig fin."

I denna spalt berättar anställda  i S-gruppen och hos S-gruppens  bonussamarbetspartner sina historier.