Yrtti-parsacouscous

Nappaa talteen!
| 2 dl | couscous-suurimoita |
| 2 dl | kasvislientä |
| 300 g | vihreää parsaa |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. minttua, persiljaa |
| 3 kpl | vartta kevätsipulia (tai hienonnettua ruohosipulia) |
- 1.
Mittaa couscous kattilaan ja kaada päälle kiehautettu kasvisliemi. Jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi.Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja esikeitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja paloittele parsat.Sekoita couscous haarukalla irtonaisiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi paloiksi. Lisää couscousin joukkoon paprikat, hienonnetut yrtit ja sipulit. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.
Yrtti-parsacouscous
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | couscous-suurimoita |
| 2 dl | kasvislientä |
| 300 g | vihreää parsaa |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. minttua, persiljaa |
| 3 kpl | vartta kevätsipulia (tai hienonnettua ruohosipulia) |
Valmistus
- 1
Mittaa couscous kattilaan ja kaada päälle kiehautettu kasvisliemi. Jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi.Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja esikeitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja paloittele parsat.Sekoita couscous haarukalla irtonaisiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi paloiksi. Lisää couscousin joukkoon paprikat, hienonnetut yrtit ja sipulit. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























