
Porkkanaletut
Ainekset
Valmistus
Pese ja kuori porkkanat. Raasta ne raastimen hienoimmalla terällä kulhoon. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
Paista seoksesta paksuja lettuja rasvassa lettupannulla.
Vinkki: Tarjoa letut savulohesta, tuorejuustosta ja hienonnetusta ruohosipulista sekoitetun lohitahnan kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
47
196
2,3 g
1,0 g
3,1 g
0,7 g
0,3 g
3,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
margariinia tai rypsiöljyä paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli