Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paahdetut kikherneet

Paahdetut kikherneet

timer-icon45 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Paahdetut kikherneet sopivat naposteluun sekä keiton ja salaatin lisäkkeeksi. Kihkernelisäke syntyy helposti esikeitetyistä kikherneistä.

Ainekset

230 g
(1 prk, 380/230 g) esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sokeria
1/2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta kikherneet ja sekoita kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa.

230 g
(1 prk, 380/230 g) esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sokeria
1/2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
2

Levitä kikherneet leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia muutaman kerran sekoittaen.

Vinkki: Paahdetut kikherneet sopivat naposteluun, keiton ja salaatin lisäkkeeksi.

Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.10.2018
|
Muokattu: 25.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

140

587

8,0 g

1,3 g

11,0 g

1,5 g

3,0 g

4,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Juustokuminaa,

0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli