Normandialainen kanapata

Siideri ja pekoni mehevöittävät broileripadan.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplbroilerin fileepihviä
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rklvehnäjauhoja
4 kplpekonia
1 kplsipuli
1 rklöljyä
3 dlkuivaa omenasiideriä
1 rkldijoninsinappia
1 kplomena
1 dlkuohukermaa
1/2 tltimjamia

Valmistus

  1. 1

    Mausta broilerin fileet ja kääntele jauhoissa. Paahda pekonit pannulla rapeiksi. Imeytä niistä irtoava rasva talouspaperin päällä. Pilko pekonit pieniksi. Paista broilerit molemmin puolin pekonin rasvassa lähes kypsiksi. Nosta syrjään.

    Kuori ja hienonna sipuli ja lisää öljyn kanssa pannulle. Paista hetki. Lisää siideri ja sinappi. Keitä noin 5 minuuttia.

    Pese ja halkaise omena. Poista siemenkota ja viipaloi. Lisää omenat, pekonit, kerma ja timjami pannulle. Lisää broilerinfileet ja keitä muutama minuutti.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Rouhittua mustapippuria, 0,5 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä