Mausteiset kepakot

Nappaa talteen!
| 1/2 kpl | sipuli |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 tl | garam masala- mausteseosta |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1/4 tl | kanelia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 kpl | (400 g) naudan jauhelihaa |
| 1 kpl | kananmuna |
| Lisäksi | |
|---|---|
| puisia grillitikkuja | |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä hiljalleen mausteiden kanssa. Sekoita kulhossa mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja. Paista kepakot öljyssä ruskeiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | sipuli |
| 1 rkl | öljyä |
| 2 tl | garam masala- mausteseosta |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1/4 tl | kanelia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 kpl | (400 g) naudan jauhelihaa |
| 1 kpl | kananmuna |
Lisäksi | |
| puisia grillitikkuja | |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä hiljalleen mausteiden kanssa. Sekoita kulhossa mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja. Paista kepakot öljyssä ruskeiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























