Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Lämmin hedelmäsalaatti on tyylikäs ja juhlava jälkiruoka. Valkosuklaa viimeistelee herkun. Katso helpon, muutamassa minuutissa valmistuvan valkosuklaa-hedelmäsalaatin ohje.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkiivi
1 kplpäärynä
1 kplomena
100 gananaskirsikoita
100 gvalkosuklaata

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele kiivi, päärynä ja omena. Huuhtele ja halkaise ananaskirsikat. Jaa hedelmät uuninkestäviin annoskulhoihin.

    Paloittele valkosuklaa jaa hedelmien joukkoon. Siirrä hedelmäkulhot uunin 200-asteisten grillivastusten alle muutamaksi minuutiksi. Tarkkaile vieressä, että valkosuklaa ei paahdu liikaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 100 g Ananaskirsikoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä