
Kvinoapuuro
Ainekset
Valmistus
Huuhtele kvinoa huolellisesti siivilässä. Kiehauta mantelijuoma kattilassa ja lisää joukkoon kvinoa. Hauduta 20–25 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes suurimot puuroutuvat. Mausta siirapilla, kanelilla ja ripauksella suolaa.
Kuori ja kuutioi omena. Keitä omenia, vettä ja sokeria muutama minuutti sekoitellen. Tarjoa puuron kera omenakuutioita ja rouhittuja saksanpähkinöitä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
364
1526
14,8 g
1,8 g
45,5 g
19,5 g
6,5 g
9,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli