
Kuhaceviche
Ainekset
Valmistus
Leikkaa sulaneet kalafileet sentin kuutioiksi. Puserra sitruksista mehut. Sekoita mehuun hunaja ja suola. Kääntele mehu kalapaloihin. Lisää hienonnetut valkosipuli ja chili sekä mustapippuri.
Nosta jääkaappiin ja anna kalan maustua 30 minuuttia.
Lisää kalan joukkoon hienonnetut yrtit ja punasipuli. Tarjoa ceviche esimerkiksi avokadon ja tuoreen leivän kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
84
352
0,8 g
—
3,3 g
2,8 g
1,0 g
13,8 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli