Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kiinalainen lihakastike

Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 400 g) naudan paistisuikaleita
1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Pala tuoretta inkivääriä
1 tl
Fenkolinsiemeniä
1/2 tl
Aniksensiemeniä
1/2 tl
Kanelia
2 rkl
Öljyä
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Soijakastiketta
3 rkl
Fariinisokeria
2 rkl
Tomaattisosetta
4 dl
Lihalientä

Lisäksi

Pala purjoa
Pala punaistachiliä
3 - 4 rkl
Hienonnettuja suolapähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Jauha mausteet morttelissa sekaisin. Kuumenna paistokasarissa osa öljystä. Ruskista lihasuikaleet pienissä erissä. Nosta lihat syrjään odottamaan. Lisää viimeisten ruskistettujen lihojen joukkoon mausteet, sipulit ja raastettu inkivääri. Lisää kaikki lihat kasariin. Lisää muut ainekset. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia. Tarjoile riisin, purjosuikaleiden, chilin ja suolapähkinöiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.