Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispannari

timer-icon60 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Pannukakku voi olla myös suolainen. Tämä pannari täytetään kesäkurpitsalla, lehtikaalilla ja juustolla. Suussa sulava kasvispannari maistuu keiton kanssa tai iltapalana.

Ainekset

100 g
Margariinia
8 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Suolaa
50 g
Lehtikaalia
1 kpl
Kesäkurpitsa
2 dl
Texmex-juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini ja anna hieman jäähtyä. Sekoita kulhossa puolet maidosta ja munat. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja mausteet. Lisää seos munamaitoon. Sekoita joukkoon loppu maito ja rasva.

100 g
Margariinia
8 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Suolaa
2

Riivi lehtikaalien paksuimmat ruodit pois ja pilko lehdet pieniksi. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi.

50 g
Lehtikaalia
1 kpl
Kesäkurpitsa
3

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipannulle. Levitä kasvikset ja juustoraaste päälle. Paista pannaria 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

2 dl
Texmex-juustoraastetta
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

200

837

4,0 g

1,6 g

29,6 g

6,0 g

1,4 g

9,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Margariinia,

1 tl Leivinjauhetta,

1 tl Meiramia,

0,5 tl Suolaa,

2 dl Texmex-juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli