Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kasvispannari

Kasvispannari

timer-icon60 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Pannukakku voi olla myös suolainen. Tämä pannari täytetään kesäkurpitsalla, lehtikaalilla ja juustolla. Suussa sulava kasvispannari maistuu keiton kanssa tai iltapalana.

Ainekset

100 g
Margariinia
8 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Suolaa
50 g
Lehtikaalia
350 g
kesäkurpitsaa
150 g
juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini ja anna hieman jäähtyä. Sekoita kulhossa puolet maidosta ja munat. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja mausteet. Lisää seos munamaitoon. Sekoita joukkoon loppu maito ja rasva.

100 g
Margariinia
8 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Suolaa
2

Riivi lehtikaalien paksuimmat ruodit pois ja pilko lehdet pieniksi. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi.

50 g
Lehtikaalia
350 g
kesäkurpitsaa
3

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipannulle. Levitä kasvikset ja juustoraaste päälle. Paista pannaria 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

150 g
juustoraastetta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.7.2018
|
Muokattu: 3.7.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

273

1144

10,0 g

5,6 g

30,1 g

6,5 g

1,5 g

14,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Margariinia,

1 tl Leivinjauhetta,

1 tl Meiramia,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli