Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perinteinen kaalilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 dl
Vettä
1 1/2 dl
Puuroriisiä
1 kpl
Sipuli
1 kg
Keräkaalia
400 g
Jauhelihaa
2 rkl
Siirappia
Valko- tai mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 - 2 tl
Meiramia
4 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
Korppujauhoja (pinnalle)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä riisiä vedessä 15 minuuttia. Valuta ylimääräinen vesi pois. Hienonna sipuli ja leikkaa kaali suikaleiksi. Ruskista jauheliha padassa kevyesti ja lisää joukkoon kaali- ja sipulisilppu. Anna pehmentyä usein sekoitellen 5–10 minuuttia.

1 1/2 dl
Puuroriisiä
6 dl
Vettä
1 kpl
Sipuli
1 kg
Keräkaalia
400 g
Jauhelihaa
2

Lisää seokseen riisi, mausteet, maito ja muna. Kaada seos voideltuun vuokaan. Sirottele pinnalle hiukan korppujauhoja. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1–1½ tuntia.

Valko- tai mustapippuria
1 tl
Suolaa
2 rkl
Siirappia
1 - 2 tl
Meiramia
4 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
Korppujauhoja (pinnalle)
Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 29.8.2011
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.