Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italialainen perunasalaatti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

400 g
Keitettyjä uusia perunoita
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
(390/240 g) artisokansydämiä suolaliemessä
2 rkl
Pestokastiketta
Veitsenkärjellinen murskattua valkosipulia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lohko perunat. Halkaise tomaatit. Valuta artisokansydämet ja lohko ne neljään osaan. Nosta ainekset kulhoon.Lisää pestokastike, valkosipuli ja mausteet ja sekoita ainekset keskenään. Kuori ja viipaloi sipuli.Nosta rucolasalaatti tarjoilukulhoon, lisää punasipulit ja valuta päälle perunaseos. Nostele ainekset sekaisin.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.5.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.