Herne-vuohenjuusto-pekonisalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Salaatti

200 gvuohenjuustoa
1 kplpakasteherneitä (200g)
5 kplpekonia
1 kplsalaattisekoitusta
1 kplomena

Hunaja-viinietikkakastike

2 rkloliiviöljyä
1 rklbalsami- tai viinietikkaa
2 tlsinappia
2 tlhunajaa
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rklpersiljaa, hienonnettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kaada pakasteherneiden päälle pari desiä kiehuvaa vettä ja anna niiden sulaa ja lämmetä salaatinteon ajan.Paloittele pekonit ja paahda pannulla rapeiksi. Valuta pois rasva ja anna jäähtyä.Nostele tarjoiluastiaan salaattisekoitus. Paloittele joukkoon vuohenjuusto.Halkaise omena, poista kanta ja siemenkota ja paloittele.Ripottele salaatin joukkoon pekonit, omenapalat ja valutetut herneet.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä