Hapanimelä possupannu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gporsaan suikaleita
2 tlöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklraastettua inkivääriä
2 kplporkkanaa
1 kplpunainen paprika
1 kplvihreä paprika
1/4 kplkiinankaalia

Hapanimeläkastike

1 dlananasmehua
2 rklsoijaa
3 rklsokeria
2 rklomenaviinietikkaa
2 rkltomaattisosetta
1 rklmaissitärkkelysjauhoja

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää lohkottu sipuli, hienonnetut valkosipulit sekä raastettu inkivääri ja kääntele hetken aikaa. Lisää paloitellut porkkanat, paprikat ja suikaloitu kiinakaali. Anna kypsyä noin 5-10 minuuttia. Sekoita hapanimelänkastikkeen ainekset keskenään ja kaada se ainesten joukkoon hyvin sekoittaen. Sekoita kunnes kiehahtaa.  Tarjoa possupannu riisin tai nuudelien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä