Zakuska-pöytä

5.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Zakuska-pöytä

Ainekset

1 lehtisalaattia
2 venäläisiä kurkkuja
3 valkosipulimetvurstia viipaleina
4 keitettyjä munia (8 min.) ja anjovisfileitä
5 2 rasiaa öljyyn säilöttyjä sardiineja
Ranskankerma-hunajakastike:
1 1 prk (1,5 dl) ranskankermaa
2 2 rkl juoksevaa hunajaa
3 1 rkl kapriksia hienonnettuina
4 (hiukan sardiinien öljyä)
5 vähäsuolaista sillifileetä matjeskastikkeessa
6 hienonnettua sipulia ja sipulinvartta
Pullossa:
1 sokerilla maustettua ja vedellä laimennettua väkiviinaetikkaa
2 tummaa ruislimppua, voita

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Laita salaatinlehdet isolle vadille ja suikaloi reunoille kurkut. Laita toiseen laitaan makkarat, keskelle kuoritut ja halkaistut munat ja jokaisen munan päälle anjovisfilee.Kaada sardiinit vadin toiselle laidalle ja sekoita kastike. Kaada kastike sardiinien päälle ja koristele.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5