Yrttiset jauhelihakepit

27.3.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttiset jauhelihakepit

Ainekset

15 kappaletta
1 15 kpl puisia varrastikkuja
2 1 sipuli
3 2 valkosipulin kynttä
4 1,5 dl hienonnettua persiljaa
5 2 tl minttua
6 1 tl kardemummaa
7 1 tl kanelia
8 1 tl suolaa
9 0,5 tl mustapippuria
10 1 kananmuna
11 500 g jauhelihaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 3 g
Proteiinia 7 g 111 g
Rasvaa 2 g 31 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 205 3079
Energiaa kcal 49 736

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetki jos haluat siitä pehmeämpää. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita sipulit ja mausteet kulhossa, lisää kananmuna ja jauheliha. Muotoile taikina varrastikkujen päihin ja paista kepit 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha vartaat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5