Yrttiset feta-oliiviperunat

22.4.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttiset feta-oliiviperunat

Ainekset

10 annosta
1 2 kg perunoita (kiinteä lajike)
2 1,5 tl suolaa
3 1 dl oliiviöljyä
Lisäksi
1 2 dl silputtuja yrttejä (esim. persiljaa ja basilikaa)
2 2 prk (à 370 ml) kivettömiä oliiveja
3 300 g fetajuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 317 g
Proteiinia 9 g 91 g
Rasvaa 20 g 204 g
Kuitua 3 g 26 g
Energiaa kJ 1 466 14659
Energiaa kcal 350 3503

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese perunat huolellisesti ja kuori ne tarvittaessa. Varhaisperunoita ei tarvitse kuoria. Halkaise perunat ja siirrä ne uunipellille. Mausta suolalla ja lisää öljy. Pyörittele perunat öljyssä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä ja saavat kauniin värin. Lisää kypsiin perunoihin yrtit, oliivit ja murennettu fetajuusto.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5