Yrttikuha

25.12.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrttikuha

Ainekset

4 annosta
1 600 g kuhaa fileenä (esim. pakastekuhaa)
2 1 tl suolaa
3 0,25 tl mustapippuria
Täyte:
1 1 dl rucolaa tai tilliä tai persiljaa
2 100 g mozzarellajuustoa
3 1 valkosipulin kynsi
Kypsentämiseen:
1 0,5 kalaliemikuutiota
2 2 dl vettä
3 2 dl valkoviiniä
Lisäksi:
1 coctail- tai hammastikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 29 g 117 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 885 3541
Energiaa kcal 212 846

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä nahattomat kuhafileet työlaudalle. Leikkaa fileiden paksummassa päässä oleva ruotorivi pois. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa mozzarella hyvin ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit ja valkosipulinkynsi. Nosta fileet työalustalle sisäpinta ylöspäin ja levitä juustoviipaleet ja yrtti-valkosipulisilppu tasaisesti fileille. Kääri fileet rulliksi, kiinnitä ne tikuilla ja asettele uunivuokaan. Kiehauta kalaliemi ja sekoita joukkoon valkoviini. Kaada liemi kalojen päälle. Liemen ei tarvitse peittää rullia, sillä ne kypsyvät myös höyryssä. Peitä vuoka foliolla. Kypsennä kaloja 175 asteessa n. 30 min. Tarjoile kuharullien kanssa kevyesti paistettuja kasviksia ja appelsiinikastiketta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kuha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5