Yrtti-juustocrostinit

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrtti-juustocrostinit

Ainekset

4 annosta
1 1 patonki
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 valkosipulin kynsi
4 1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, minttua, persiljaa
5 3 rkl parmesaaniraastetta
6 200 g raejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 19 g
Proteiinia 8 g 34 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 516 2063
Energiaa kcal 123 493

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa patonki ohuiksi vinoiksi viipaleiksi. Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja hiero vielä leivät halkaistulla valkosipulinkynnellä. Paahda leipiä grillivastusten alla hetken aikaa. Valmista täyte. Sekoita kulhossa hienonnettujen yrttien joukkoon parmesaaniraastetta ja raejuustoa. Nostele tahnaa lämpimien leipäviipaleiden päälle ja nauti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5