Wieninleike

24.3.2014
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Wieninleike

Ainekset

4 annosta
1 600 g porsaan ulkofileetä
Leivitykseen
1 1 dl vehnäjauhoja
2 1 tl suolaa
3 mustapippurirouhetta
4 2 pientä munaa
5 2 rkl vettä
6 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
1 2 rkl margariiniaa tai voita
2 1 rkl öljyä
Lisäksi
1 sitruunaviipaleita
2 4 kpl anjovisfileitä
3 4 iso kaprista

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 85 g
Proteiinia 36 g 142 g
Rasvaa 36 g 143 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 2 290 9159
Energiaa kcal 547 2189

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta filee tunniksi huoneenlämpöön. Leikkaa viipaleiksi ja nuiji muovikalvon välissä ohuiksi. Sekoita vehnäjauhot ja mausteet lautasella. Riko kananmunat toiselle lautaselle ja vispaa veden kanssa rakenne rikki. Kaada korppujauhot kolmannelle lautaselle. Kääntele pihvit jauho-mausteseoksessa, sen jälkeen munassa ja korppujauhoissa. Kuumenna rasva-öljyseos ja anna hieman ruskistua. Paista leikkeitä kohtalaisella lämmöllä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Koristele sitruunaviipaleilla, anjovisfileillä sekä kapriksilla.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5