Vuohenjuustolohi

21.10.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuustolohi

Mausta uunilohi pehmeällä vuohenjuustolla ja viimeistele ruoka pinjansiemenillä. Uunilohen paistoaika on parikymmentä minuuttia. Tarjoa lohen kanssa raikasta salaattia ja vaikkapa keitettyjä perunoita.

Ainekset

4 annosta
1 1 kg lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 ripaus rouhittua valkopippuria
4 1 prk (150 g) pehmeää vuohenjuustoa
5 1 dl kermaa
6 4 rkl pinjansiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 55 g 220 g
Rasvaa 55 g 219 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 2 980 11920
Energiaa kcal 712 2849

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: pinjansiemeniä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Laita lohifilee uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita vuohenjuusto ja kerma notkeaksi seokseksi. Levitä seos lohifileen päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5