Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustolohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta uunilohi pehmeällä vuohenjuustolla ja viimeistele ruoka pinjansiemenillä. Uunilohen paistoaika on parikymmentä minuuttia. Tarjoa lohen kanssa raikasta salaattia ja vaikkapa keitettyjä perunoita.

Ainekset

1 kg
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
1 kpl
(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
1 dl
Kermaa
4 rkl
Pinjansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita lohifilee uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita vuohenjuusto ja kerma notkeaksi seokseksi. Levitä seos lohifileen päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

627

2625

47,5 g

15,3 g

1,0 g

1,0 g

50,3 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua valkopippuria,

4 rkl Pinjansiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli