Vuohenjuustolla kuorrutetut pihvit

14.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuustolla kuorrutetut pihvit

Ainekset

6 annosta
1 6 kpl naudan sisäfileepihviä a´150 g
2 1 - 2 tl suolaa
3 1 rkl rouhittua mustapippuria
4 öljyä paistamiseen
5 2 rkl sinappia
6 6 viipaletta vuohenjuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 38 g 225 g
Rasvaa 13 g 76 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 126 6753
Energiaa kcal 269 1614

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Pyyhi pihvien pinta kuivaksi ja nuiji kevyesti kämmenellä. Paista pihvit kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin noin 20 sekuntia. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla. Nosta uunivuokaan ja peitä kelmulla. Siirrä jääkaappiin odottamaan seuraavaan päivään.Nosta lihat puolta tuntia ennen tarjoilua huoneenlämpöön. Sivele pintaan sinappia ja leikkaa pihvien pinnalle vuohenjuustokiekot. Kypsennä ja kuorruta uunissa 225 asteissa 8-12 minuuttia. Lihalämpömittarilla voit varmistaa pihvien kypsyysasteen. Pihvi on sisältä mehukkaan puolikypsä 60-62 asteessa ja täysin kypsä noin 72 asteessa. Tarjoile kevyesti höyrytettyjen kasvisten, viinikastikkeen ja peruna-sellerikakun kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5