Vuohenjuustoleivät

21.7.2013
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuustoleivät

Ainekset

4 annosta
1 8 paahtoleipäviipaletta
2 150 g valkohomevuohenjuustoa
3 2 rkl pinjansiemeniä
4 nippu rucolaa
5 2 - 3 rkl hunajaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
1 öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 149 g
Proteiinia 13 g 52 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 474 5894
Energiaa kcal 352 1409

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda leivät kevyesti. Ota leivistä kiekkoja, esim. lasilla. Viipaloi juustotanko. Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot. Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: voileipä vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5