Vuohenjuusto-lohipiiras

12.12.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vuohenjuusto-lohipiiras

Ainekset

Pohja
1 400 g pakasteruisperunataikinaa
Täyte
1 200 g vuohenjuustoa
2 150 - 200 g graavilohta
3 1 dl vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
4 nippu tilliä
5 1 muna
6 1,5 dl kermaa
7 1 tl mustapippuria
8 1 dl emmentalraastetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 199 g
Proteiinia 87 g
Rasvaa 192 g
Kuitua 21 g
Energiaa kJ 12013
Energiaa kcal 2871

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja vuoraa sillä iso piirasvuoka tai pienet vuoat. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja graavilohi ohuiksi viipaleiksi. Aseta taikinan päälle ensin lohiviipaleet ja sitten juustokiekot. Nostele päälle pilkotut oliivit ja hienonnettu tilli. Sekoita muna, kerma ja mustapippuri keskenään ja kaada piiraan päälle. Ripottele pinnalle vielä kevyesti juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5