Viipalepikkuleivät

21.3.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Viipalepikkuleivät

Maailman helpoimmat viipalepikkuleivät valmistuvat nopeasti vain muutamasta aineksesta. Täytteeksi voit valita mitä tahansa paistonkestävää marmeladia.

Ainekset

15 kappaletta
1 1 paketti (400 g) pakastemurotaikinaa
2 1 dl paistonkestävää marmeladia, esim. omena
Pinnalle
1 4 rkl raesokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 284 g
Proteiinia 2 g 24 g
Rasvaa 8 g 123 g
Kuitua 0 g 6 g
Energiaa kJ 653 9788
Energiaa kcal 156 2339

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile taikinasta noin 35 cm pitkä ja 5 cm leveä pötkö. Painele keskustaan syvennys. Täytä syvennys marmeladilla. Ripottele reunoille raesokeria.

Paista tankoa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Ota uunista ja leikkaa tanko noin 2,5 cm:n viipaleiksi. Irrota paloja toisistaan ja anna jäähtyä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5