Viikonlopun kalasalaatti

25.12.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Viikonlopun kalasalaatti

Ainekset

6 annosta
1 300 g kylmäsavulohta
2 400 g perunaa (n. 6 kpl)
3 200 g porkkanaa keitettynä (n. 3 kpl)
4 2 dl vihreitä papuja keitettynä
5 4 kananmunaa
6 0,5 punasipulia renkaina
7 2 dl oliiveja
8 1 dl basilikaa
9 1 ruukkusalaatti
Kastike:
1 5 rkl öljyä
2 2 rkl sitruunamehua
3 1 tl sinappia
4 mustapippuria
5 suolaa
6 1 hienonnettu valkosipulin kynsi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 81 g
Proteiinia 16 g 93 g
Rasvaa 23 g 139 g
Kuitua 2 g 15 g
Energiaa kJ 1 356 8136
Energiaa kcal 324 1945

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja keitä perunat ja porkkanat kypsiksi. Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kaikki. Kuori ja viipaloi perunat ja porkkanat. Paloittele kananmuna. Kuori ja viipaloi punasipuli. Paloittele kylmäsavulohi. Asettele salaatti tarjolle. Revi pohjalle salaatinlehtiä, nostele sekaisin perunoita, porkkanoita, papuja, kalapaloja, kananmunaa, punasipulia, oliiveja ja basilikaa. Sekoita salaatinkastike ja tarjoile kalasalaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5