Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti

2.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti

Ainekset

4 annosta
1 800 g vesimelonia
2 200 g salaattijuustoa (feta)
3 400 g pakastekatkarapuja
4 2 rkl valkoviinietikkaa
5 3 rkl oliiviöljyä
6 ripaus suolaa
7 ripaus mustapippuria
8 2 rkl pinjansiemeniä
9 1 ruukku basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 69 g
Proteiinia 26 g 105 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 560 6239
Energiaa kcal 373 1491

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Kuutioi melonin hedelmäliha. Kuutioi feta. Aseta laakeaan astiaan melonikuutiot, feta ja valutetut katkaravut.Paahda pinjasiemeniä hetki kuivalla pannulla.Sekoita viinietikka, öljy ja mausteet kastikkeeksi ja valuta salaatille. Sirottele pinnalle siemenet ja suikaloitu basilika.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5