Värikkäät dippikipot

28.7.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Värikkäät dippikipot

Vältä nälkäkiukku ja kokoa helpot dippikipot valmiiksi jääkaappiin koululaisen välipalaksi tai raskaan työn raatajille.

Ainekset

5 annosta
1 2 porkkanaa
2 0,5 kukkakaalia
3 0,5 kurkkua
4 2 varsisellerin vartta
5 1 paprika
Dippiin
1 1 prk kermaviiliä tai 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
2 1 dl salsakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 97 g
Proteiinia 7 g 33 g
Rasvaa 6 g 29 g
Kuitua 11 g 53 g
Energiaa kJ 665 3324
Energiaa kcal 159 795

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Välipalat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori porkkana. Pese ja paloittele kukkakaali. Pese kurkku, varsiselleri ja paprika. Leikkaa kasvikset mahdollisimman pitkiksi tikuiksi.

Sekoita dippi kermavillistä tai tuorejuustosta ja valmiista salsakastikkeesta. Jaa dippi matalien juomalasien pohjalle. Täytä lasi kukkakaalipaloilla ja porkkana-, varsiselleri- ja paprikatikuilla. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin.

Teksti:
Kuvat: Elvi Rista
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5