Valkuaismunakas tomaattitäytteellä

23.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkuaismunakas tomaattitäytteellä

Ainekset

1 0,5 rkl öljyä
2 1 pieni sipuli
3 4 valkuaista
4 1 rkl vettä
5 suolaa
6 pippuria
Täyte:
1 2 tomaattia
2 yrttejä, esim. basilikaa, persiljaa tai timjamia
Tarjoiluun:
1 hapankorppuja

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 12 g
Proteiinia 16 g
Rasvaa 8 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 770
Energiaa kcal 184

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja viipaloi tomaatit. Erottele kananmunan valkuainen keltuaisista. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Lisää valkuaiset, joihin on sekoitettu vesi ja mausteet. Paista munakasta miedolla lämmöllä. Vedä paistinlastalla munakasmassaa reunoilta pannun keskikohtaan päin. Nosta tomaattiviipaleet kostean munakkaan pinnalle. Hauduta kannen alla. Tarjoile kuumana suoraan pannusta hapankorppujen kanssa.Ruokalehti 0505

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: muna munakas tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5