Valkosuklaa-appelsiinipallot

27.10.2007
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Valkosuklaa-appelsiinipallot

Ainekset

20 kappaletta
1 300 g valkosuklaata
2 0,75 dl kuohukermaa
3 2 tl appelsiininkuorta raasteena
Pinnalle:
1 1 dl kookoshiutaleita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 163 g
Proteiinia 1 g 27 g
Rasvaa 8 g 154 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 447 8935
Energiaa kcal 107 2135

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele valkosuklaa kattilaan. Lisää kerma. Pese ja raasta appelsiinia. Lisää kuoriraaste suklaan ja kerman joukkoon. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut. Keitä hetki. Kaada massa kulhoon ja jäähdytä jääkaapissa noin tunti tai kunnes se on kiinteää. Ota massasta teelusikalla paloja käsiin ja pyörittele pieniksi palloiksi. Kieritä ne lopuksi kookoshiutaleissa. Toimi ripeästi, jotta lämpimät kädet eivät sulattaisi suklaata. Jäähdytä palloja 15 minuuttia ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5