Välimeren kanasalaatti

3.9.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Välimeren kanasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 3 broilerin ohutleikettä
2 1 rkl oliiviöljyä
3 ripaus oreganoa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 2 rkl oliiviöljyä
7 1 valkosipulinkynsi
8 2 dl kaura + riisiseosta
9 0,5 kurkku
10 250 g kirsikkatomaatteja
11 0,5 ruukkua jääsalaattia
12 12 mustaa kivetöntä oliivia
13 4 rkl hienonnettua basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 149 g
Proteiinia 22 g 89 g
Rasvaa 14 g 57 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 548 6193
Energiaa kcal 370 1480

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Piknik
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Öljyä broilerileikkeet. Grillaa leikkeet kypsiksi. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Anna leikkeiden vetäytyä ja jäähtyä folion alla hetken aikaa. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota siinä murskattu valkosipulinkynsi. Lisää kattilaan kaura-riisiseos ja kääntele, kunnes jyvät ovat läpikuultavia. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä ja huuhdo kylmällä vedellä. Paloittele broilerileikkeet ja kurkku. Halkaise tomaatit ja revi salaatinlehdet. Sekoita salaatin ainekset keskenään varovaisesti käännellen.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5