Välimeren kala-kasvispannu

20.12.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Välimeren kala-kasvispannu

Ainekset

4 annosta
1 400 g pakasteseitifileitä
2 1 tl suolaa
3 0,25 tl mustapippuria
4 1 tl timjamia
Kastike:
1 1 rkl oliiviöljyä
2 250 g pakastekasvissuikaleita
3 2 - 3 valkosipulin kynttä
4 1 prk tomaattimurskaa
5 1 dl vettä tai kalalientä
6 100 g katkaraputuorejuustoa
7 100 g katkarapuja
8 0,5 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 37 g
Proteiinia 24 g 97 g
Rasvaa 8 g 34 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 888 3553
Energiaa kcal 212 849

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna pakastekalojen sulaa ja mausta ne suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kääri fileet rullalle. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvissuikaleet ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne sulavat. Lisää tomaattimurska, neste ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Paina kalarullat kastikkeeseen ja sirottele pinnalle timjamia. Kypsennä kannen alla keskinkertaisella lämmöllä noin 10 minuuttia. Sirottele pinnalle sulaneet katkaravut. Tarjoa lisänä kuskusia tai riisiä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5