Uunimakkara ja peperonata-kasviksia

12.7.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunimakkara ja peperonata-kasviksia

Ainekset

4 annosta
Peperonata-kasvikset:
1 2 sipulia
2 2 valkosipulin kynttä
3 3 paprikaa (eri värisiä)
4 1 rkl öljyä
5 1 prk tomaattimurskaa
6 1 rkl kasvisfondia
7 1 tl basilikaa
8 0,5 tl mustapippuria
9 0,25 tl suolaa
Lisäksi:
1 400 - 500 g lenkkimakkaraa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 80 g
Proteiinia 12 g 49 g
Rasvaa 23 g 91 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 392 5566
Energiaa kcal 332 1330

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi paprikat. Pehmennä sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska ja paprikaviipaleet ja hauduta 5 minuuttia. Levitä kasvisseos uunivuokaan. Poista makkarasta kuori. Leikkaa makkaran pintaan viiltoja. Nosta lenkki kasvisten päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5