Tuliset salamipasteijat

21.3.2014
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset salamipasteijat

Ainekset

15 kappaletta
1 1 paketti (400 g) pakasteruis-perunataikinaa
Täyte
1 100 g salamitankoa
2 2 - 3 rkl hienonnettua jalapenoa
3 50 g salaattijuustokuutioita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 186 g
Proteiinia 4 g 54 g
Rasvaa 10 g 147 g
Kuitua 1 g 20 g
Energiaa kJ 636 9537
Energiaa kcal 152 2279

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko salami pieniksi paloiksi ja sekoita täytteen ainekset. Kauli taikina ohueksi levyksi. Paina pyöreällä pasteijamuotilla tai lasilla kiekkoja.

Nosta täytettä kiekkojen toiseen reunaan. Käännä kiekot puolikuun muotoisiksi pasteijoiksi ja painele reunat hyvin kiinni, esim. haarukalla. Paista pasteijoita 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pasteijat salami
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5