Tuliset pepperonipizzat

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset pepperonipizzat

Ainekset

4 annosta
1 4 vehnätortillaa
2 1 dl tomaattipastakastiketta
3 100 g ohuita metvurstiviipaleita
4 3 rkl viipaloituja säilykepepperoneja
5 1 punainen paprika
6 1 sipuli
7 2 dl mozzarellajuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 135 g
Proteiinia 18 g 73 g
Rasvaa 23 g 92 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 736 6944
Energiaa kcal 415 1660

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta tortillapohjat leivinpaperoidulle pellille. Levitä pinnoille tasaisesti pastakastike, meetvurstiviipaleita sekä pepperoniviipaleet. Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi ja levitä pohjien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista pizzat 250 asteessa 6-8 minuuttia.Ruokalehti 0405

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5