Tortillat kalkkuna-avokadotäytteellä

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tortillat kalkkuna-avokadotäytteellä

Ainekset

4 annosta
1 300 g kalkkunan jauhelihaa
2 3 kypsää avokadoa
3 1 sipuli
4 puolikkaan sitruunan mehu
5 1 tl sitruunapippuria
6 chiliä tai cayennenpippuria
7 suolaa
8 2 dl kermaviiliä
Lisäksi:
1 8 vehnätortillaa
2 rapeaa salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 60 g 242 g
Proteiinia 30 g 120 g
Rasvaa 40 g 158 g
Kuitua 10 g 42 g
Energiaa kJ 3 009 12037
Energiaa kcal 719 2877

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista jauheliha kypsäksi pannulla. Kuullota kuorittu ja silputtu sipuli. Halkaise avokadot, poista kivet ja pilko hedelmäliha pieniksi kuutioiksi kulhoon. Lisää loput aineista ja sekoita tasaiseksi massaksi. Paahda tortillat pannulla tai kuumenna mikrossa. Täytä ne jauhelihaseoksella sekä pilkotulla rapealla salaatilla. Kääri rullalle ja nauti heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: avokado kalkkuna tortilla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5