Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tortellinilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Munakoiso
1 kpl
Paprika
2 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
(500 g) tomaattimurskaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 tl
Kuivattua timjamia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
(à 250 g) juustotäytteisiä tuorepastatortellineja
2 dl
Ruokakermaa
2 kpl
Kananmunaa

Täyte

1 1/2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele munakoiso ja leikkaa se melko pieniksi kuutioiksi. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä munakoisoa ja paprikaa, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää tomattimurska, sokeri, suola, basilika ja timjami. Hauduta keskilämmöllä ja kannen alla 10 minuuttia.Keitä sillä välin tortellinit kypsiksi runsaassa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne lävikössä ja siirrä puolet tortellineista uunivuokaan. Kaada päälle kasvis-tomaattikastike.Lisää päälle loput tortellineista.Sekoita kulhossa ruokakerma ja kananmunat. Kaada seos tasaisesti uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste.Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes muna-kermaseos on hyytynyt ja ruoka on saanut kauniin värin.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.