Tonnikalatuulihatut

5.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalatuulihatut

Ainekset

40 kappaletta
Tuulihatut
1 100 g margariinia
2 2 dl vettä
3 2 dl vehnäjauhoja
4 3 kananmunaa
5 1,5 dl voimasta juustoraastetta
Täyte
1 1 tuubi tonnikalapasteijaa (145g)
2 4 rkl ranskankermaa
3 0,5 kurkkua

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 103 g
Proteiinia 2 g 66 g
Rasvaa 5 g 188 g
Kuitua 0 g 5 g
Energiaa kJ 246 9825
Energiaa kcal 59 2348

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

TuulihatutKiehauta vesi ja rasva kattilassa. Nosta kattila syrjään ja lisää jauhot kerralla seokseen. Sekoita, kunnes vesi-rasvaseos on imeytynyt jauhoihin. Kuumenna seosta puuhaarukalla sekoittaen, kunnes taikina alkaa irrota pohjasta ja reunoista. Nosta kattila liedeltä jäähtymään hetkeksi. Vatkaa sähkövatkaimella munat yksitellen taikinaan. Sekoita juustoraaste joukkoon. Nosta tai pursota taikinasta teelusikan kokoisia nokareita leivinpaperille. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paistamisen aikana.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika noin 20 minuuttia.TäyteSekoita tonnikalapasteija ja ranskankerma ja lusikoi täyte pursotinpussiin. Halkaise jäähtyneet tuulihatut ja täytä tahnalla. Koristele kurkkuviipaleella.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kala tonnikala tuulihattu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5