Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalatuulihatut

Fork and knife
40 Kappaletta
Fork and knife
40 Kappaletta

Ainekset

Tuulihatut

100 g
Margariinia
2 dl
Vettä
2 dl
Vehnäjauhoja
3 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Voimasta juustoraastetta

Täyte

1 kpl
Tuubi tonnikalapasteijaa (145g)
4 rkl
Ranskankermaa
1/2 kpl
Kurkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

TuulihatutKiehauta vesi ja rasva kattilassa. Nosta kattila syrjään ja lisää jauhot kerralla seokseen. Sekoita, kunnes vesi-rasvaseos on imeytynyt jauhoihin. Kuumenna seosta puuhaarukalla sekoittaen, kunnes taikina alkaa irrota pohjasta ja reunoista. Nosta kattila liedeltä jäähtymään hetkeksi. Vatkaa sähkövatkaimella munat yksitellen taikinaan. Sekoita juustoraaste joukkoon. Nosta tai pursota taikinasta teelusikan kokoisia nokareita leivinpaperille. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paistamisen aikana.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika noin 20 minuuttia.TäyteSekoita tonnikalapasteija ja ranskankerma ja lusikoi täyte pursotinpussiin. Halkaise jäähtyneet tuulihatut ja täytä tahnalla. Koristele kurkkuviipaleella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 5.5.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.